Wij zijn trots op onze klanten!

In de loop der jaren hebben klanten hun ervaringen gedeeld met betrekking tot de geleverde diensten van Sfeertuinen. Daarnaast hebben wij via HovenierNederland al een aantal mooie recensies mogen ontvangen. Klanttevredenheid!

Hovenier Nederland Klanttevredenheid recensie

Klanttevredenheid

De klanttevredenheid van onze klanten wordt gemeten via de recensiesite voor hoveniers. Klanten kunnen daar hun ervaring met ons delen en een cijfer geven! Hierbij wordt gelet op de kwaliteit van het geleverde werk, kwaliteit van geleverde materiaal, vakbekwaamheid, klantvriendelijkheid, communicatie en bereikbaarheid, nakomen van afspraken en prijs / kwaliteit verhouding.

 

 

Wat klanten over Sfeertuinen zeggen:

 

Wij wilden ons strakke interieur naar de voortuin doortrekken. Bastiaan heeft ons met zijn ideeën geholpen in wat de mogelijkheden waren qua ontwerp, materiaal en beplanting. Uiteindelijk hebben we samen de plannen uitgevoerd en zijn wij heel blij met het resultaat!

~ Bas & Roely


Onze kale tuin van onze nieuwbouwwoning is helemaal naar onze zin ingericht. Het ging hier met name de betegeling en aanleggen van borders. Mijn wensen qua tegels en een houten vlonders zijn helemaal uitgekomen en we hebben nu een heerlijke lichte tuin! En chapeau voor de servicegerichte klantvriendelijkheid!

~ Aris Breedijk


Sfeertuinen heeft mijn achtertuin aangelegd en de bedoeling was om een strakke en onderhoudsvrije tuin aan te leggen. Dat is uitstekend gelukt waarbij ik mijn extra complimenten wil geven voor het uitgevoerde bestratingswerk. Dat ziet er heel professioneel uit.

~ P. Lindeman


Bastiaan heeft voor ons enkele ontwerpen gemaakt voor de achtertuin, afgestemd op onze wensen: strak, onderhoudsarm, mediterrane sfeer en goed bij elkaar passende mooie materialen.
Met het resultaat waren wij erg tevreden en hebben hem de opdracht gegeven een en ander uit te voeren. Wij hebben nu een fijne tuin geheel naar onze wensen. Bastiaan is klantvriendelijk, werkt goed volgens de afspraken en blijft keurig binnen het afgesproken budget.

~ Jenneke en Jan


Bastiaan heeft voor mij de voortuin aangelegd. Ik heb hem leren kennen als een man met kennis van zaken en die goed meedenkt in de mogelijkheden qua aanleg en beplanting. Bastiaan luistert goed naar je wensen en realiseerde deze precies zoals ik ze in gedachte had. Fijn was ook dat hij zich aan de afspraken heeft gehouden zoals wij deze gemaakt hadden.
Volgend jaar is mijn achtertuin aan de beurt voor een renovatie en dan zal ik hem zeker vragen deze ook voor mij uit te voeren.

~ M. Verbeek


Bij ons heeft Bastiaan onze achtertuin ontworpen en aangelegd. Na een eigen schetsje en onze ideeën kwam Bastiaan met een plan voor de bestrating en beplanting. Het paste precies bij onze wensen. Daarnaast schroomt hij ook niet om andere voorstellen te doen die in zijn ogen beter passen bij de ruimte en omgeving.
Hij gebruikt materialen met het oog voor de natuur maar wel met een gegarandeerde kwaliteit. Wij zijn nog steeds heel tevreden met onze tuin! Werken als er gewerkt moet worden en een grap tussen door. Professioneel en persoonlijk. Dat is wat Bastiaan is in onze ogen.

~ K. Branger