Reviews

Dit zeggen tevreden klanten

Klanten beoordelen Sfeertuinen gemiddeld met een 9.6. Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees alle reviews op HovenierNederland.

 

Wij zijn trots op onze klanten!

In de loop der jaren hebben klanten hun ervaringen gedeeld met betrekking tot de geleverde diensten van Sfeertuinen. Daarnaast hebben wij via HovenierNederland al een aantal mooie recensies mogen ontvangen. Klanttevredenheid!

Hovenier Nederland Klanttevredenheid recensie

Klanttevredenheid

De klanttevredenheid van onze klanten wordt gemeten via de recensiesite voor hoveniers. Klanten kunnen daar hun ervaring met ons delen en een cijfer geven! Hierbij wordt gelet op de kwaliteit van het geleverde werk, kwaliteit van geleverde materiaal, vakbekwaamheid, klantvriendelijkheid, communicatie en bereikbaarheid, nakomen van afspraken en prijs / kwaliteit verhouding.

 

 

Wat klanten over Sfeertuinen zeggen:

 

Bastiaan heeft een prachtig ontwerp gemaakt van onze kleine tuin. Alles is daarna tot in perfectie uitgevoerd.
We zijn heel blij met onze nieuwe tuin.
Alles klopt !

~ Margot van den Broeke


Sfeertuinen heeft onze achtertuin volledig omgetoverd tot een groene (en onderhoudsvriendelijke) droomtuin. Het ontwerp was voor ons een grote verrassing, heel knap hoe Bastiaan wensen en gedachten omgezet zijn tot een passend en prikkelend ontwerp dat wij zelf nooit zo hadden kunnen bedenken. Aan alles is gedacht: groen, kindvriendelijk, mooie zitplekjes en toch ook onderhoudsvriendelijk (wel zo fijn).

Tijdens de realisatie werden eventuele uitdagingen goed en helder gecommuniceerd zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Ook werd er meegedacht met de keuze van tuinaccessoires en meubilair zodat de tuin en inrichting goed op elkaar zijn afgestemd. Het resultaat is een heerlijke tuin voor het hele gezin waar we ontzettend blij mee zijn!

~ Arjen van Leeuwen

Elke keer wanneer ik de tuin in kijk word ik weer blij. Het is een investering maar overal is over nagedacht. Een optimalisering van de tuin.

Bastiaan van Sfeertuinen heeft ons het verschil geleerd tussen (wat ik noem) tuinmannen en echte hoveniers. Iedereen kan leren hoe je stenen neerlegt, maar de hogere levels kan je alleen bereiken met dit soort passie. De planten zijn in het zichtlijn van de zitposities perfect afgestemd, er bloeit altijd iets en het onderhoud is prima te doen voor een leek als ik.

Service achteraf is overigens ook prima, als ik iets nieuws zie groeien stuur ik een whatsappje met een foto om te toetsen of het hoort of dat het er beter uit kan.

De tuinmeubels zijn ook door Bastiaan ontworpen en op maat gemaakt. Ook die zijn geweldig.

~ Lex Wensveen


Op een mooie lenteavond kwam Bastiaan bij ons langs om onze ideeën voor onze nieuwe tuin aan te horen. We wilden onze woonkamer verlengen door middel van een mooie tuin met meerdere zit-mogelijkheden. We wilden een mediterraanse sfeer met veel groen, mooie tegels, een pergola en een zonnedoek. Onze schuifpui staat veel open en we zitten graag buiten.
Bastiaan is met onze wensen aan de slag gegaan en kwam met een mooi ontwerp dat ons gelijk aanstond. En toen is het daarna snel gegaan. Bastiaan is flexibel, een vakman en heeft veel kennis over de materialen, planten en bomen. Het is fantastisch om hem met zo veel passie te horen vertellen over zijn vak. Hij houdt van mooie planten en heeft onze tuin voorzien van planten die wij zelf niet zouden vinden en nu heel erg mooi in onze tuin staan. In het begin leek het nog een beetje kaal, maar uiteindelijk is de tuin als het ware tot explosie gekomen en groeit alles nu prachtig en ruikt het lekker. We hebben al veel dagen/avonden heerlijk in onze nieuwe tuin genoten. Het fijn is ook dat Bastiaan mooie verlichting heeft aangebracht, dat in de avonden de tuin nog sfeervoller maken.
Ik kan Sfeertuinen aan iedereen aanraden. Aan Bastiaan heb je echt een goede!

~ Mark van Leeuwen