Gebruik de portfolio van hoveniersbedrijf Sfeertuinen om tuinideeën op te doen. Bekijk de tuinfoto’s van gerealiseerde projecten om een impressie te krijgen van wat wij zoal ontwerpen en realiseren.
Laat je inspireren!
Jaren 30 Achtertuin Utrecht

Een jaren 30 woning te Utrecht met een kleine achtertuin. De materialen die aanwezig waren wilde de klant graag behouden en de tuin aanvullen met een vlonder en beplanting.

Design Tuin Woerden

Een neutrale keuken met een knalgele keukenkast. De sfeer van binnen werd doorgezet naar buiten met gele elementen en vele gele tinten in de beplanting. Het vergroot de leefomgeving.

Eclectische achtertuin Harmelen

Eclectisch betekent “het beste uitkiezend”. De term wordt meestal gebruikt om aan te geven dat er in een werk, bijvoorbeeld een woning of een tuin, verschillende stijlen door elkaar gebruikt zijn.

Gezellige gezinstuin Vleuten

Vanaf hun romantische zitje omringd door bloeiende klimplanten genieten vader en moeder van hun spelende kinderen. De schommel zwiert van links naar rechts

Klassiek moderne achtertuin

Strakke lijnen, klassieke bestrating en moderne elementen gecombineerd met siergrassen, buxus en vaste planten.

Klassiek en sfeervolle vijvertuin

Een rustige tuin met veel leven. Een vijver, voederplank bomen met moerbeien. Een groene oase met een heerlijk terras om te genieten.

Mediterraans genieten

Waan je in mediterrane sferen. Met het ontwerp van deze tuin is er gekozen voor een beleving alsof je op een vakantie bestemming bent. Al wandelend door de provence of bijvoorbeeld lekker uitrusten bij een vijgenboom.

Stadstuin Woerden

Sfeervol genieten van een kleine achtertuin in Woerden. Verfrissende beplanting, roestige staalelementen, tegels met tinten van cortenstaal.

Woerdense bloementuin met scherpe lijnen

Een tuinontwerp ging vooraf aan deze pluktuin. Een achtertuin om door heen te lopen, om te kijken sfeervolle warme elementen in combinatie met prairieplanten, siergrassen, bloembollen en prachtige plantcombinaties.

Kindertuin Linschoten

Dit gezin zien graag dat de kinderen lekker kunnen spelen. Een grote wens was dan ook dat er speelplekken voor de kinderen gemaakt werden, zonder dat het de overhand zou krijgen voor het eindbeeld.