Sfeertuinen verhuist naar Zuid-Limburg

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Sfeertuinen gaat verhuizen van het Groene Hart naar Zuid-Limburg. Samen met mijn vrouw en 3 kids gaan we wonen op Wolfhagen 125 in Schinnen. Een prachtige nieuwe plek waar op dit moment de oude veestal wordt omgebouwd tot woning. Een woning met fijne kantoorruimte om ontwerpen en werkvoorbereiding te realiseren. En met een opslag aan huis is het straks mogelijk om vanaf één locatie alle projecten te starten.

Bastiaan Hoogland tuinontwerper sfeertuinen limburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkzaamheden tuinontwerp en realisatie

Sfeertuinen richt zich ook in Limburg voornamelijk op het ontwerpen en realiseren van kleine stadstuinen, geveltuinen, voortuinen en achtertuinen. Leuk vind ik het om bij te dragen aan het vergroenen van stedelijk gebied bij particuliere klanten. Ook ontwerpen en realiseer ik graag groene binnenplaatsen en traditionele Limburgse courtuinen.

Courtuin limburg tuinontwerp realisatie

Bedankt en tot ziens

Via deze weg wil ik graag alle relaties en klanten bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen! De afgelopen 8 jaar heb ik met veel plezier gewerkt aan alle projecten die ik (+ hulpkrachten) mocht doen. 
Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn visie op tuinen en planten nog sterker heb kunnen vormen. En daarnaast heb ik mijzelf op zowel tuingebied als op het gebied van ondernemerschap fijn kunnen ontwikkelen.

In de toekomst hoop ik jullie nog eens tegen te komen en ik blijf altijd bereikbaar voor vragen en adviezen! En mocht je een geluksmoment hebben in je tuin dan vind ik het leuk om daar een foto van te ontvangen!