Jungle tuin

Een make-over van een betegelde achtertuin naar een groene oase dat rust uitstraalt. Een tuin midden in de stad biedt mogelijkheden voor een tuin als deze!

Woest en wild, strak en stevig!

Een tuin om van te dromen. Compleet aangelegde tuin met maatwerk bouwwerken, oersterke materialen en een wilde weelde met prachtige planten.

Regenwater buffer achtertuin

In deze tuin hebben we het hemelwater afgekoppeld en via een stroompje de tuin in laten stromen; Adventure Nature garden!

Binnenplaats Courtuin Schinnen Zuid-Limburg

Een typisch Limburgse binnenplaats bij een Carrehoeve in Schinnen. Deze binnenplaatst moest de verbinding worden tussen twee vakantiewoningen. Gelukt natuurlijk!

Vakantie Tuin

Na verschillende reizen moest dit de sfeer van de tuin worden. Oosterse look and feel, wintergroene jungle planten en kleurrijke veldbloemenweide.

Achtertuin 56m2

Ontwerp en realisatie van achtertuin in de stad. Groen, organisch en maatwerk meubels waren een schot in de roos!

Smalle spannende voortuin

Smal of ondiepe achtertuin met veel bladeren boven je hoofd. Zelfs in de herfst uniek kleurenfeest!

Utrecht Achtertuin Organisch

Een achtertuin van 75m2 met een open en vriendelijk karakter. De achtererfgrens is open van structuur. Zo kan goed contact met spelende kinderen worden gehouden.

Voortuin met 50 tinten geel

Om te laten zien dat een tuin met gele bloemen best aantrekkelijk kan zijn. In ieder geval voor insecten, vlinders en bijen.

Geveltuinen

Inspiratie voor geveltuinen in Limburg. Als je het net even anders wil kan ik een leuk plan voor jou of jullie buurt ontwerpen!