Tuinontwerp

Tuinontwerp

Van een groot kleurenfeest tot 50 tinten groen: met een tuinontwerp kun je alle kanten op. Sfeertuinen ontwerpt je tuin helemaal hoe jij het wilt, het liefst door binnen en buiten naadloos in elkaar te laten overlopen. Ben je benieuwd hoe jouw tuin je favoriete ontspanningsplek wordt? Neem dan contact op om een kosteloze afspraak te maken.

Stap voor stap jouw tuinontwerp laten maken

Een tuinontwerp laten maken is best spannend. Lukt het wel om van jouw kleine tuin een droomplek te maken? En hoe zou het uitpakken? Maak je geen zorgen: het hele ontwerpproces gaat in overleg met jou, waarbij ik rekening houd met al je wensen. Dit zijn de stappen:

Stap 1

Je plant een gratis eerste gesprek.

Stap 2

Ik kom langs en we kletsen over je wensen. Wat zijn je ideeën en waar wil je de tuin voor gebruiken?

Stap 3

Je ontvangt een eerste tuinontwerp, dat we samen bespreken. Als je niet helemaal tevreden bent, pas ik het natuurlijk aan.

Stap 4

Je krijgt de offerte. Ben je akkoord? Dan legt Sfeertuinen jouw persoonlijke paradijs aan!

Stadstuinen

VOOR DEZE ONTWERPEN KUN JE BIJ SFEERTUINEN TERECHT

Sfeertuinen is gek op kleine tuinen. Daar valt namelijk meer uit te halen dan je denkt. Je kunt mij dan ook het beste inschakelen voor:

  • Tuinontwerp van een kleine tuin
  • Stadstuin ontwerp
  • Tuinontwerp bij een rijtjeshuis
  • Tuinontwerp voor een onderhoudsvriendelijke tuin
  • Ontwerp van een duurzame tuin

Jouw precieze soort tuin maakt daarbij niet uit. Van een dakterras tot patio en van verticaal tot binnenplaats: alles kan.

Waarom een tuinontwerp laten maken?

Je tuin laten ontwerpen door Sfeertuinen is om allerlei redenen een goed idee. Zo zorg ik dat alle planten op een passende plek staan, in de schaduw of juist in de zon. Daardoor blijven ze leven en verdient je investering zich vanzelf terug. Daarnaast maak je dankzij een ontwerp optimaal gebruik van de ruimte die je hebt. En een mooie combinatie van materialen en beplanting zorgt voor de juiste sfeer, helemaal naar jouw wensen. Met een tuinontwerp weet je dus zeker dat je lang kunt genieten van je nieuwe tuin.

Is jouw stadstuin toe aan wat vernieuwing of verandering? Laat Sfeertuinen dan jouw tuinontwerp in Zuid-Limburg maken. Ik ben actief in Maastricht, Sittard, Geleen, Roermond, Valkenburg, Beekdaelen en alles daar tussenin. Samen komen we tot een groen, duurzaam ontwerp van jouw kleine stadstuin. Bel of mail gerust als je meer wilt weten.

Tuingeluk

De 4 basisvoorwaarden voor jouw tuingeluk

Verhouding

Ik zorg voor een goede balans tussen groen en tegels. Zo krijg je een natuurrijke, levende tuin waar iedereen zich vermaakt en waar je tegelijkertijd geniet van bloemen, bijen, vlinders en vogels.

Volume

Met volume creëer je diepte en intimiteit in je tuin. Dat is de reden dat je in mijn tuinontwerpen vaak hogere beplanting, haagblokken en gesnoeide plantvakken terugziet.

Privacy

Als je een keer in je pyjama de tuin inloopt, wil je niet dat de buren of andere pottenkijkers meegenieten. Een tuinafscheiding met begroeide gaaspanelen is daar bijvoorbeeld een mooie oplossing voor. Die geeft je ook meteen een vrij en veilig gevoel.

Energiebalans

Ondanks allerlei goede voornemens lukt het meestal niet om veel tijd in je tuin te steken. Gelukkig krijg je van Sfeertuinen altijd een onderhoudsvriendelijke tuin, zodat je zonder schuldgevoel kunt relaxen.