Over Sfeertuinen

Wie zit er eigenlijk achter al die vrolijke, groene tuinen? En waar staat Sfeertuinen voor? Als je nieuwsgierig bent, ben je op de goede plek. Hieronder lees je meer over mij, het verhaal achter dit hoveniersbedrijf in Limburg en het certificaat van TuinKeur.

 

Bastiaan vertelt

De oprichter van Sfeertuinen is Bastiaan Hoogland. In 2014 ben ik mijn hoveniersbedrijf begonnen. Stadstuinen zijn mijn specialiteit: ik weet precies hoe je van een kleine ruimte een geweldige ontspanningsplek maakt. Voor mijn ontwerpen laat ik me inspireren door Piet Oudolf en The Dutch Wave. Je ziet er vaak pergola’s, veel groen en vrolijke kleuren in terug. Ik gebruik altijd duurzame materialen, zodat je nieuwe tuin milieuvriendelijk is en lang meegaat. En al mijn tuinen zijn onderhoudsvriendelijk, zodat je er zonder schuldgevoel met een drankje en een boek kunt neerploffen.

 

Hulp van specialisten

Maar ik kan niet alles alleen. Voor de aanleg van jouw tuin schakel ik bijvoorbeeld andere specialisten uit mijn netwerk in. Zo krijgt Sfeertuinen elke soort klus gedaan en is je tuin sneller klaar. Natuurlijk ben ik wel gewoon je aanspreekpunt tijdens het hele proces: van het eerste gesprek tot het laatste plantje.

 

Jouw hoveniersbedrijf in Limburg

Je vindt Sfeertuinen in Schinnen. Ik ben dan ook actief als hoveniersbedrijf in Zuid-Limburg, in Maastricht, Sittard, Geleen, Roermond, Valkenburg, Beekdaelen en alles daartussen. Van voor- tot achtertuin en van dakterras tot patio: op basis van jouw wensen maakt Sfeertuinen er een paradijsje van. Wil je weten hoe dat er in jouw geval uitziet? Bel of mail dan gerust voor een kosteloos eerste gesprek.
Plan een gratis oriënterend gesprek

 

Alles over het keurmerk van TuinKeur

Door het certificaat van TuinKeur kies je met Sfeertuinen voor een betrouwbaar hoveniersbedrijf in Zuid-Limburg. Dat keurmerk betekent dat je deze 5 zekerheden hebt:

  1. Professionaliteit. Je staat nooit voor verrassingen, want Sfeertuinen is gecheckt op maar liefst 120 punten. Daarmee weet je zeker dat ik professioneel te werk ga.
  2. Betrokkenheid. Jij staat bij Sfeertuinen op de eerste plaats. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de heldere voorwaarden en persoonlijke aanpak.
  3. Vakbekwaamheid. Dankzij de uitgebreide kennis van het hoveniersvak help ik je vakkundig verder, met zowel adviezen als de uitvoering.
  4. Service. Afspraak is afspraak en daar houdt Sfeertuinen zich aan. Je krijgt altijd complete service.
  5. Kwaliteit. De producten en diensten zijn van goede kwaliteit. Ben je niet tevreden? Laat het weten, dan doe ik er alles aan om het probleem zo goed mogelijk op te lossen.

 

Dit zeggen tevreden klanten

Klanten beoordelen Sfeertuinen gemiddeld met een . Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees alle reviews op HovenierNederland.

 

Tuinimpressies

Van klein stukje grond naar sfeervolle buitenruimte: hoe ziet dat eruit? Hieronder vind je een sfeerimpressie van mijn eerdere projecten. Doe er alvast tuinideeën mee op voor je eigen tuin!


Neem contact op
 

De partners van Sfeertuinen