Over Sfeertuinen

Bastiaan vertelt

De oprichter van Sfeertuinen is Bastiaan Hoogland. In 2014 ben ik mijn hoveniersbedrijf begonnen. Stadstuinen zijn mijn specialiteit: ik weet precies hoe je van een kleine ruimte een geweldige ontspanningsplek maakt. Voor mijn ontwerpen laat ik me inspireren door Piet Oudolf en The Dutch Wave. Je ziet er vaak pergola’s, veel groen en vrolijke kleuren in terug. Ik gebruik altijd duurzame materialen, zodat je nieuwe tuin milieuvriendelijk is en lang meegaat. En al mijn tuinen zijn onderhoudsvriendelijk, zodat je er zonder schuldgevoel met een drankje en een boek kunt neerploffen.

Hulp van specialisten

Maar ik kan niet alles alleen. Voor de aanleg van jouw tuin schakel ik bijvoorbeeld andere specialisten uit mijn netwerk in. Zo krijgt Sfeertuinen elke soort klus gedaan en is je tuin sneller klaar. Natuurlijk ben ik wel gewoon je aanspreekpunt tijdens het hele proces: van het eerste gesprek tot het laatste plantje.

Jouw hoveniersbedrijf in Zuid-Limburg

Je vindt Sfeertuinen in Schinnen. Ik ben dan ook actief als hoveniersbedrijf in Zuid-Limburg, in Maastricht, Sittard, Geleen, Roermond, Valkenburg, Beekdaelen en alles daartussen. Van voor- tot achtertuin en van dakterras tot patio: op basis van jouw wensen maakt Sfeertuinen er een paradijsje van. Wil je weten hoe dat er in jouw geval uitziet? Bel of mail dan gerust voor een kosteloos eerste gesprek.

Dit zeggen tevreden klanten

Klanten beoordelen Sfeertuinen gemiddeld met een 9.6. Ben je benieuwd naar hun ervaringen? Lees alle reviews op HovenierNederland.