Als een ware kunstenaars bouwen wij mooiste buitenruimtes.
Onverslijtbare materialen en weelderige beplanting worden subtiel samengebracht tot een echte tuin.

Wie zijn wij?

Hoveniersbedrijf Sfeertuinen is opgericht door Bastiaan Hoogland. Het is een creatief tuinontwerp en hoveniersbedrijf in één dat is gevestigd in Linschoten. Met zijn persoonlijk aanpak en de kennis van het hoveniersvak zorgt Bastiaan ervoor dat elk project van het begin tot het einde tot in de puntjes zal worden uitgevoerd. Vanaf het eerste gesprek tot het laatste plantje is hij het aanspreekpunt voor alle zaken. De aandacht voor u als klant, het aansturen van zijn team en het netwerk van specialisten zorgt ervoor dat hij doorgaans alle klussen in en om uw tuin kan realiseren.
 

 

 

Keurmerk voor Sfeertuinen

Sfeertuinen is aangesloten bij een keurmerk en is TuinKeur gecertificeerd. Wij bieden u de 5 zekerheden van TuinKeur.

  1. Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
  2. Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
  3. Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
  4. Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
  5. Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.
Hoveniersbedrijf Sfeertuinen is aangesloten bij het TuinKeur-keurmerk

Werkgebied

Sfeertuinen werkt vanuit het Groene Hart. Wij hebben een kantoor met ontwerpstudio in Linschoten. De werkplaats en de opslagruimte bevindt zich in Woerden. Vanaf de werkplaats starten we onze dag en rijden wij naar de projectlocaties. Wddde werken in een ruime straal rondom Woerden, dat voelt als het middelpunt van de randstad. Neem gerust contact met ons op en wij komen vrijblijvend langs om eens kennis te maken.

Recensies en klantbeoordelingen.

Nieuwsgierig wat onze klanten vertellen over Sfeertuinen? Lees de recensies.

Voordelen

  • Biedt duurzame maatwerk oplossingen
  • Klanttevredenheid en persoonlijke aanpak
  • Durft buiten de lijnen te gaan
  • De nazorg en garantie
  • Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden

BewarenBewaren