Sfeertuinen is een kleinschalig, jong en enthousiast hoveniersbedrijf dat is gevestigd in Schinnen. Wij bieden full-service hovenierswerk van tuinontwerp tot het laatste plantje. We werken veelal bij particulieren. Sfeertuinen is op zoek naar een leerling hovenier voor de aanleg en onderhoud van tuinen.

Stage Assistent plant hoveniers Hovenier Medewerker Stage Limburg VMBO Boris Praktijkschool Limburg

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar MBO leerling niveau 2 BOL. Ook kun je je aanmelden als je op de praktijkschool zit of MBO Niveau 1. Je kan 1tot 4 dagen stage lopen afhankelijk wat er wordt gewenst vanuit jouw opleiding. Het gaat voornamelijk om tuinaanleg en af en toe onderhoudswerkzaamheden. 

Wij zijn gevestigd in Schinnen en vanuit daar vertrekken wij ook naar onze klanten. Het is mogelijk om je op te halen op het station in Schinnen.

Voel jij je aangesproken? Stuur je cv met motivatie naar info@sfeertuinen.nl Voor vragen kan je bellen met Bastiaan Hoogland op 06-28540577.

 

Hoe hebben andere stagiaires het ervaren? 

Jaarlijks begeleiden wij leerlingen van Yuverta oa. voor opleiding Hovenier. Hieronder komen een aantal aanstormende talenten aan het woord die afgelopen jaren mee gedraaid hebben in het vak. 


Joris; Bastiaan is heel rustig en legt duidelijk uit wat je moet doen. Hij is altijd in voor een grapje. Je leert veel kleine trucjes hoe je het makkelijkst te werk kan gaan. Je leert veel over bodemleven en bijzondere beplantingen. We zijn ook een keer naar een interessante spreker geweest die alles vertelde over bloembollen. 

Stage tuinaanleg schinnn


Wessel; “Ik loop nu voor mijn tweede jaar stage bij Sfeertuinen, het eerste jaar als vmbo’er en daarna als mbo’er. Het eerste jaar was voornamelijk bedoeld om te oriënteren en had het al snel naar mijn zin.
Omdat ik nog niet veel wist hoe alles werkte, legde hij alles netjes uit waarom en hoe je iets moet doen of snoeien. Bastiaan is ook geïnteresseerd in wat je doet buiten het werk om, dus er zijn ook anderen gesprekken en grappen onder het werken door.
Na een zomertje als vakantiekracht bij Bastiaan had ik het nog steeds naar mijn zin. Na de zomer ging ik toen naar het MBO waar ik de hoveniers opleiding ging doen. Ik leerde al snel om meer kennis op te doen over planten en Bastiaan hielp mij hier heel goed bij met zijn grote kennis van de plantenwereld.

Ik raad het zeker aan om bij Sfeertuinen stage te lopen. Het is een uniek bedrijf met een eigen style en het is altijd gezellig.


Op dit moment heb ik weer een plekje vrij om jou het vak te leren. Afhankelijk van je niveau gaan we aan de slag om je van alles te leren over het mooiste vak van de wereld! Neem contact op met mij! 
Wij bieden Yuverta hovenier stageWij zijn te vinden op Stagemarkt.nlErkend Leerbedrijf Hovenier LimburgWij zijn Tuinkeur gecertificeerd